|
View unanswered posts | View active topics

|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
Alien
Greiere
|
 Salutare la toata lumea
Salut! Sunt si eu un pasionat al acestor creaturi si am o mica/mare problema: Nu stiu de unde as putea sa imi iau una! Poate problema pare penibila, dar este reala. Am incercat in toate modurile sa iau legatura cu Andrei, administratorul acestui site, dar degeaba. Sper deci ca se vor gasi suflete nobile printre voi care sa ajute un pasionat sa avanseze de la stadiul de admirat tarantulele in fata monitorului, la admirat tarantule in propriul terariu. Multumesc!
_________________ Madness is like gravity. All it takes is a little push....
|
| Wed Oct 28, 2009 1:09 am |
|
 |
|
djweed
Greiere
Joined: Thu Jan 29, 2009 11:49 am Posts: 44 Location: GALATI
|
 Re: Salutare la toata lumea
e IDul meu de mess... ma gasesti acolo... si poate te pot ajuta in legatura cu tarantul icile  songocule, ai un coeficient de prostie nemasurabil. Te rog sa mai fii prost si când nu sunt de pe iPhone sa-ţi dau ban cum trebuie.
|
| Wed Oct 28, 2009 7:55 am |
|
 |
|
Alien
Greiere
|
Mersi! Te-am adaugat.
|
| Wed Oct 28, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Shin
Grammostola Rosea
|
Cum adica nu reusesti sa iei legatura cu el ? Nu raspunde la telefon ? Stiu ca a fost plecat din tara de curand, poate ca ai avut ghinionul sa incerci chiar atunci. Mai incearca acum sa-l suni. Bafta 
|
| Wed Oct 28, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
andrei
ArahnoHobbist
Joined: Thu Nov 01, 2007 4:48 pm Posts: 1052 Location: Cluj/Brasov
|
Alien, dacă nu citesti regulamentul îţi voi da ban.
_________________ Cele mai frumoase animalute din lume chiar aici - www.animale-exotice.ro !
|
| Thu Oct 29, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Alien
Greiere
|
Andrei, fii atat de bun si spune-mi unde scrie k nu am voie sa imi dau id-ul de mes? Am citit regulamentul dar..... nu e umbra de vreo mentiune in leg cu asa ceva. Sau cumva id-urile intra pentru tine in categoria "crack-uri si seriale"? 
|
| Sat Jan 02, 2010 2:10 am |
|
 |
|
andrei
ArahnoHobbist
Joined: Thu Nov 01, 2007 4:48 pm Posts: 1052 Location: Cluj/Brasov
|
Daca nu scrie, vei afla acum  Ideea este ca ar trebui sa se discute aici tot ce este legat de tarantule, nu in privat.
_________________ Cele mai frumoase animalute din lume chiar aici - www.animale-exotice.ro !
|
| Sat Jan 09, 2010 2:20 am |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|